Totale ontzorging met Mr. Einstein

Be a Genius!

Je hebt altijd en overal inzicht in de jouw personeelsplanning & loonkosten. Je ziet wie er op welke dienst staat ingepland, je beoordeelt o.a. ruilverzoeken, accordeert gewerkte uren, verlof en declaraties. Genius is gekoppeld met je eigen agenda en te bedienen vanaf elk device. Ook in- en uitklokken via de app is mogelijk. Alles is in een swipe of click geregeld. Just Genius!

Genius biedt gedetailleerde rapportages

Alle bedrijfsinzichten die je nodig hebt om te zien hoe je er voor staat. Voor hoeveel uren heb je personeel ingepland, wat is je omzet. Hoe hoog zijn je personeelskosten en wat hoe staat het met de productiviteit & winst. Met Genius weet je precies wat er gebeurt. Heerlijk om je bedrijf zo goed inzichtelijk te hebben.

Contractbeheer wordt leuk, alles in één swipe geregeld

Met Genius wordt zelfs het organiseren van contracten leuk! Alle benodigde documenten worden door jouw (nieuwe) medewerkers geüpload en contracten worden digitaal getekend. Wanneer je medewerkers jarig zijn krijg je daar een alert melding van, maar ook als er een contract aflopend is. Mr. Einstein zorgt dat het geheel voldoet aan de laatste wet- en regelgeving voor de horeca. Jij hoeft je niet meer druk te maken over Privacywetgeving voor het bewaren van persoonlijke documenten. Mr. Einstein zorgt dat jouw gehele loonadministratie op rolletjes verloopt.

De beste horeca trainingen beschikbaar voor al je medewerkers

Jij wilt alleen toppers op de werkvloer. Met Mr. Einstein kunnen medewerkers zich blijven ontwikkelen. Via Genius kan elke medewerker deelnemen aan online trainingen. Zo blijven zij zichzelf ontwikkelen en jij ziet het terug op de werkvloer met nog betere service en horeca skills. Van starters in de horeca tot doorgewinterde horecatijgers, wij maken ze nog beter!

De Genius kassakoppeling brengt alles samen

De Genius kassakoppeling maakt jouw leven nog makkelijker. Je hoeft geen data meer handmatig te verwerken en alle data klopt tot op de punt komma nauwkeurig. Alles verwerken we in rapportages gecombineerd met prognoses en data uit het verleden. Dit geeft je inzicht in de omstandigheden zoals het weer, aantal diensten en gewerkte uren. Zo kan je jouw medewerkers nog efficiënter inzetten!

Ik wil een adviesgesprek Ik wil een adviesgesprek Demo aanvragen Demo aanvragen

085 303 7172

info@mreinstein.nl

Vestdijk 59-B

5611 CA Eindhoven

 

Diensten

Personeelsplanning

Payroll

Salarisadministratie

Personeelszaken

Algemeen

Over ons

Kennisbank

Contact

Bereikbaarheid

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

gesloten

gesloten

Download de app