Gebruik meer dan alleen goede
personeelsplanning software. 
Be a Genius!

Genius is ontwikkeld om jou als horecaondernemer maximaal te ontzorgen. Gaten in de planning, beschikbaarheid en inzicht in kosten zie je real-time.

Omdat we deze unieke app helemaal voor jou inrichten heb je een 24/7 persoonlijke assistent. In één oogopslag geeft het dashboard aan wie er staat ingeroosterd en welke acties openstaan. 

Je medewerkers gebruiken de app ook om hun gewerkte uren door te geven en hun werkrooster te bekijken. Zo is er geen ruimte voor misverstanden en kun jij je focussen op je horecazaak en je gasten!

 

Onze oplossing

Genius, onze slimme horeca software, is het resultaat van jarenlange ervaring binnen de horecabranche. Mr. Einstein weet hoe hectisch het er in de horeca aan toe kan gaan en waar de behoeftes liggen van zowel ondernemer als werknemer! Des te belangrijker is het om overzicht te kunnen houden op de planning en de financiën. Onze Genius app biedt dat overzicht.

Ervaar het zelf, be a Genius

De beste PERSONEELSPLANNING
voor de horeca

Je hebt altijd en overal inzicht in de jouw personeelsplanning & loonkosten.    Je ziet wie er op welke dienst staat ingepland, je beoordeelt o.a. ruilverzoeken, accordeert gewerkte uren, verlof en declaraties. Genius is gekoppeld met je eigen agenda en te bedienen vanaf elk device. Ook in- en uitklokken via de app is mogelijk. Alles is in een swipe of click geregeld. 
Just Genius!

Genius biedt gedetailleerde RAPPORTAGES

Alle bedrijfsinzichten die je nodig hebt om te zien hoe je er voor staat. Voor hoeveel uren heb je personeel ingepland, wat is je omzet. Hoe hoog zijn je personeelskosten en wat hoe staat het met de productiviteit & winst. Met Genius weet je precies wat er gebeurt. Heerlijk om je bedrijf zo goed inzichtelijk te hebben.

CONTRACTBEHEER wordt leuk, 
alles in ÉÉN SWIPE geregeld.

Met Genius wordt zelfs het organiseren van contracten leuk! Alle benodigde documenten worden door jouw (nieuwe) medewerkers geüpload en contracten worden digitaal getekend. Wanneer je medewerkers jarig zijn krijg je daar een alert melding van, maar ook als er een contract aflopend is.

Mr. Einstein zorgt dat het geheel voldoet aan de laatste wet- en regelgeving voor de horeca. Jij hoeft je niet meer druk te maken over Privacywetgeving voor het bewaren van persoonlijke documenten. Mr. Einstein zorgt dat jouw gehele loonadministratie op rolletjes verloopt.

De beste HORECA TRAININGEN beschikbaar voor al je medewerkers

Jij wilt alleen toppers op de werkvloer. Met Mr. Einstein kunnen medewerkers zich blijven ontwikkelen. Via Genius kan elke medewerker deelnemen aan online trainingen. Zo blijven zij zichzelf ontwikkelen en jij ziet het terug op de werkvloer met nog betere service en horeca skills. Van starters in de horeca tot doorgewinterde horecatijgers, wij maken ze nog beter!

De Genius
KASSAKOPPELING
brengt alles samen

De Genius kassakoppeling maakt jouw leven nog makkelijker. Je hoeft geen data meer handmatig te verwerken en alle data klopt tot op de punt komma nauwkeurig. Alles verwerken we in rapportages gecombineerd met prognoses en data uit het verleden. Dit geeft je inzicht in de omstandigheden zoals het weer, aantal diensten en gewerkte uren. Zo kan je jouw medewerkers nog efficiënter inzetten!

Verzuim & Verlof

Altijd overzicht in lopend verzuim, kortstondig of langlopend. Capaciteitissues zijn nooit meer een verassing.

Een duidelijke verlofplanning geeft rust!
Genius geeft je het overzicht weermee je precies ziet hoe je er voor staat gedurende vakantieperiodes. Je hebt duidelijk waar de grooste overlap is en of je extra hulptroepen nodig hebt.

Meer over de Genius app

Verloning

Mr. Einstein verzorgt de verloning van al je medewerkers. Contracten zijn altijd up-to-date en uitbetalingen kloppen tot op de cent nauwkeurig. Mutaties voer je eenvoudig door in de Genius app en alle salarisdetails heb je realtime inzichtelijk.

Urenregistratie

Al je medewerkers voeren zelf de gewerkte uren in. Jij ziet alle gewerkte diensten en keurt uren goed. Zo blijf je in controle en heb je het gemak van de beste software speciaal ontwikkeld voor de horeaca.

Gebruik meer dan alleen goede personeelsplanning software.

Be a Genius!

Probeer nu gratis

Start met slim ondernemen, let's plan a demo!

Benieuwd wat Mr. Einstein voor jou kan doen? We komen graag geheel gratis en vrijblijvend bij je langs om kennis met je te maken. Net dát beetje extra aandacht waar we samen het grote verschil maken.

  • Bespaart tijd én geld
  • De slimste App voor de horeca
  • Personeelsplanning zoals het hoort
  • Altijd voldoen aan wet- en regelgeving

Wil je weten of Mr. Einstein ook past bij jouw organisatie? Mail ons.